Services

Naast boodschappen doen, kan je bij ons in de winkel ook terecht voor verschillende services. Zoek een winkel bij jou in de buurt en ontdek welke services we bieden. Hieronder alle winkelservices op een rij.

Cadeaukaarten

Maak iemand blij met de AH Cadeaukaart. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in 3 categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Vind de ultieme verrassing

Zelfscannen

Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, dan kan je direct je boodschappen inpakken tijdens het winkelen en hoef je niet in de rij te staan voor de kassa.

Meer over zelfscannen

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij Albert Heijn. Bij de servicebalie kan je terecht voor loten van de Staatsloterij, Lotto, Krasloten, Toto, Lucky Day, en Eurojackpot.

Zoek een winkel

Postservice en Bol.com

Bij onze winkels met een postservice kan je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. Bij sommige winkels hebben we ook een Bol.com afhaalpunt.

Zoek een AH Postservice

AH Mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms'en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Meer over AH mobiel

AH Fotoservice

Dé plek om wat van je foto's te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto's te doen.

Naar onze fotoservice

AH Stomerij en kopieerservice

Bij onze stomerijservice kan je heren-, dames- en regenkleding, mantels en jassen en woontextiel laten stomen. Daarnaast kan je voor al je kopieerwerk terecht bij onze kopieerservice.

Zoek een winkel

Sushibar en Halal

Bij sommige filialen kan je terecht voor heerlijk vers bereide sushi. Ook kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een Halal assortiment.

Zoek een winkel

OV-service, geldautomaten & recycling

Bij een OV-servicepunt kan je het saldo van je OV-kaart opladen of bestellingen op je kaart zetten. In veel winkels zijn ook geldautomaten te vinden of kan je recyclebaar afval kwijt.

Zoek een winkel