Wat zijn Prijsfavorieten?

Prijsfavorieten zijn producten van topkwaliteit die altijd laag geprijsd zijn. Daarop selecteren we ze speciaal. Met meer dan 1500 Prijsfavorieten ben je altijd voordelig uit!

Plantaardig voor een prikkie

Prijsfavorieten, poducten van topkwaliteit en altijd laag geprijsd. Met een uitgebreid vega(n) en plantaardig assortiment ben je altijd voordelig uit. Dus als je het blauwe duimpje ziet, zit je goed!Ontdek meer vega(n)

Topkwaliteit en altijd laag geprijsd, dat is bekroond!

Maar liefst vier Prijsfavorieten producten zijn bekroond bij de 'Beste product van het jaar'-verkiezing, editie 2021-2022. Niet alleen een altijd lage prijs, ook nog eens topkwaliteit.

Tips voor een goedkoop weekje

8 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop boodschappen doen kan best lastig zijn. Ze kunnen wekelijks een behoorlijke hap uit je budget nemen. 8 tips om dit gemakkelijker voor je te maken!

Lees de tips

Waarom koopzegels sparen?

Wist je dat koopzegels heel veel op kunnen leveren? Je ontvangt 6% rente gewoon tijdens het boodschappen doen. We vertellen je er alles over!

Lees meer over koopzegels

In 6 stappen betaalbaar en gezond eten

Goedkoop en gezond eten lastig? Dat hoeft helemaal niet! Als je maar slim koopt en kookt. Met dit stappenplan helpen we je om goedkoop en gezond te eten.

Lees meer over betaalbaar en gezond eten