Aftellen maar!

Met het lekkerste paasassortiment, prijzen waar je vrolijk van wordt en inspiratie hoe je Pasen in huis haalt, wordt ieder paasmoment een feest! Vanaf 25 maart vind je hier weer al onze AH Excellent-producten speciaal voor Pasen.

Mijn Bonus Box met extra paasaanbiedingen

Extra paasaanbiedingen in Mijn Bonus Box

Tijdens Pasen vind je in Mijn Bonus Box nog meer extra aanbiedingen waarvan jij zelf de 5 beste kiest. Zo heb je nog meer persoonlijk voordeel. Ontdek jouw aanbiedingen.

Open Mijn Bonus Box in de AH App
Streeckgenoten

Lekker uit de streek

Streeckgenoten. De lekkerste lokale specialiteiten van topslagers, -kaasmakers en -bakkers uit de regio.

Bekijk alle Streeckgenoten
Voor iedere verkochte paasstol doneren wij €1 aan het Rode Kruis, de LINDA.foundation en de Nederlandse Voedselbanken

Met liefde gemaakt, met liefde gedeeld

Vorig jaar doneerden wij voor iedere verkochte paasstol €1 aan het Rode Kruis, de LINDA.foundation en de Nederlandse Voedselbanken. Hiermee konden wij €827.668 aan boodschappenhulp doneren.

Doe je paasboodschappen bij Albert Heijn

Maak Pasen dit jaar nog een beetje specialer met ons heerlijke paasassortiment. Van paaseitjes tot paasbrood en paastakken, bij ons vind je alles voor een heerlijk Pasen. En het fijne is: je kan alles thuis laten bezorgen. Zo hoef je zelf niet te sjouwen. Handig!

Tips voor Pasen

Want tijdens je paasontbijt, -brunch of -diner wil je niet alleen de lekkerste gerechten op tafel zetten, maar ook je huis mooi aankleden. Het is tenslotte feest! Met dit lijstje zijn de eerste stappen naar een heerlijk Pasen gezet:

Matzes. Het hele jaar door eten we deze krokante crackers graag, maar tijdens het paasontbijt vind je ze op alle tafels terug. Het liefst met boter en suiker, smullen!
Quiche. Een echte topper. Want: makkelijk voor te bereiden en iedereen vindt het lekker. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos.
Eieren. Of het nu om een gekookt eitje, gevulde eieren of een heerlijk klassiek recept als eggs benedict gaat, hiermee maak je de paasbeleving compleet.
Chocolade paaseitjes. Zet ze op tafel tijdens het koffiemoment, het toetje of gewoon altijd: iedereen wordt blij van een chocolade paasei!
Paasbrood. Heerlijk om te serveren bij de paasbrunch. Laat je gasten watertanden bij onze paasstol.
Asperges. Dit witte goud is maar kort verkrijgbaar en verdient sowieso een plaatsje op de paastafel. Heerlijk met ham, ei, botersaus en zalm.
★ Paastakken, -bloemen en andere decoratie. Want Pasen is niet compleet zonder wat mooie aankleding. Breng het voorjaar in huis en maak het gezellig.
Champagne. Want hoe proost je nu feestelijker dan met deze bekende bubbel?