BBQ met Hugo Kennis: côte de boeuf en geblakerde prei

Hugo maakt variaties voor op de BBQ. Geen worstjes en hamburgers, maar een mooie côte de boeuf en heerlijke groentegerechten. Hij laat je stap voor stap zien hoe. Kijk en kook je mee?

BBQ-magazine van Albert Heijn vol recepten, producten en inspiratie voor de barbecue

Laat je inspireren door ons BBQ-magazine

Dé BBQ-gids met alles voor de perfecte BBQ. Van lekker makkelijk tot echt uitpakken. Ontdek talloze recepten en producten waar je zeker weten van gaat watertanden.

Lees ons BBQ-magazine online

Haal alles voor de BBQ bij Albert Heijn

Of je nu geniet van een kleine BBQ op je balkon of met het hele gezin in de tuin, maak het jezelf makkelijk met ons BBQ-assortiment. Van vlees tot vega, van salades tot bestek. Bij ons vind je alles van voorbereiding tot en met het grillen.

En het fijne is: je kan alles thuis laten bezorgen. Zo hoef je zelf niet te sjouwen. Handig!

Tips voor de BBQ

  • BBQ-vlees. Bekijk ons assortiment met vlees wat al lekker gemarineerd is en zo de BBQ op kan of luxe stukken die je langzaam kan laten garen.
  • Vega. Er is zoveel te kiezen. Geen saaie vleesvervangers, maar smaakvolle burgers en worsten die heerlijk sappig zijn en mooi bruin bakken. Perfect voor op de BBQ.
  • BBQ-pakket. Of je nu met je gezin of met de buren barbecuet, wij hebben alvast een pakket voor je samengesteld. Met vlees, salade, saus, brood. Alles met 1 klik op de knop in je mandje.
  • Saus, brood, smeersels, salades en dranken. Maak je BBQ compleet met ons assortiment sauzen als knoflooksaus, smeersels als hummus. Kies voor kruidenboter en knapperige stokbroden en hamburgerbroodjes. Vul je tafel met al dit lekkers en vergeet niet je hoofd koel te houden met fris drinken.